Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/pescuitv/public_html/wordpress/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/pescuitv/public_html/wordpress/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/pescuitv/public_html/wordpress/wp-includes/theme.php on line 508
2008 Decembrie : …………Vorbe din Vrancea………….

Un 2009 mai bun

Tuturor cititorilor , dar nu numai lor, le urez ca noul an sa fie mai bun. Cu cat mai multe . Sanatate, impliniri, bucurii precum si alte marunte lucruri  care fac viata mai frumoasa.

La Multi Ani!

Negarea negatiei…

“Pohta ce-am pohtit” si “Actualul compromis nu este compromitator” sunt sintagme ce au fost rostite la banchetul de investitura.

Sa fie de bun augur…

In sfarsit…

In ultimele minute am auzit la TV un scurt fragment din discursul ministrului desemnat Videanu :”…Romania are nevoie de reindustrializare…”!

En fin! De 19 ani astept un asemenea mesaj.

Sa fi trecut vremea ministrilor poeti?! Sa dea Domnul!

Reteaua lui Traian

Dintr-o “sursa” sigura am aflat ca inca din primii ani ai lui ‘90 Traian si-a construit o retea. In mai toate judetele. De prieteni. De foarte buni prieteni. Care la miez de noapte si la o rugaminte abia soptita si “ezitanta” plecau acolo unde li se sugera.

Aceste fiind stiute imi pot explica acum fanatismul unora. Si slugarnicia altora. Pentru ca - nu-i asa?!- “prietenii prietenilor mei sunt prietenii mei”!

Nicule, vei face inconjurul lumii!(1)

Motto: Asociatia Prodemocratia - rusinea Romaniei!

Viata m-a obligat si invatat totodata sa inghit orice de la oameni. Iar ADN-ul imi “interzice” sa o fac pe durata nedeterminata. Si cum in cazul ce va urma masa critica a fost atinsa nu-mi ramane altceva decat sa iau “masuri”. Greutati nu, pentru ca nu stau bine la stilul aruncat.

Privirea lui Stolojan

  Au trecut mai bine de patru ani de cand ma urmareste privirea lui Stolojan in prea binecunoscuta scena “Draga Stolo”. Basescu plangea in hohote iar Stolojan se uita la el cu o privire ciudata, de parca nu ar fi fost vorba de el. Cumva surprins?! Cumva intrigat?! Nu am putut gasi raspunsul.

In aceasta dupa amiaza distinsi ziaristi, analisti si destui cunoscatori si-au dat cu presupusul: ce s-a intampat - iarasi! - cu Stolojan?!

Prima mea parere a fost una clara (sic!) : a fost o lucratura a lui Basescu. Chiar si asa nu puteam intelege : cum este posibil sa te retragi pentru a doua oara?! Oare sa nu fi intuit oprobiul celor care au avut incredere in tine si au votat PDL-ul?!

Pana la clarificarea lucrurilor- daca se va face in acest secol!- voi emite ipoteza :actuala renuntare este o REVANSA! Asa, ca intre fosti comunisti cu un trecut nebulos.

Am descoperit…cartita!

Am descoperit apa calda! Sau roata! Sau legea lui Arhimede! Sau orice s-a inventat in lumea asta!

Citind un blog am dat click pe un link unde se facea o mare dezvaluire mare: lista viitoarelor ministere. Ei! si iata cum mi-a “cazut fisa”: am “descoperit” - ceea ce altii stiau de multa, multa vreme- ca asa zisele surse de informare nu sunt altceva decat binecunoscutele cartite ( pentru cine nu stie, cartita este un informator - in 99,9 (9)% din cazuri platit, intr-o forma sau alta- infiltrat sau aflat deja intr-o organizatie).
Asadar, dragii nostri ziaristi si deontologi au ca surse de informare aceste cartite de foarte mare caracter. Deci: eu iti dau informatii, tu nu ma cunosti, nu stii ce invart, ce afaceri am si alte mici deranjuri care ar face deliciul si traiul bun al gazetarilor, analistilor, expertilor in modelarea opiniei publice.
Si uite asa are loc infratirea intre oamenii politici si ziaristii bine informati care primesc laurii notorietatii precum si aplauzele noastre, ale prostimii carevasazica.

Din acest moment imi voi sigila telecomanda. Singurul post disponibil va fi doar Discovery!

Dragoteasca :”Sunt foarte suparata!”

Am vazut-o azi pe ziarista RTV-ului, deontoloaga de serviciu, foarte mahnita. Era chiar revoltata. Auzi, coalitia imorala va guverna Romania.

Desigur ca aceasta coalitie este suficient de imorala. Dar, ma intreb ca simplu cetatean si necunoscator, ce alta coalitie  ar fi fost una morala?!

Inteleg . O inteleg pe deontoloaga! Cum va putea ea sa laude guvernul Stolojan facand abstractie de partea imorala?

Grea, grea misie!

Cine va fi viitorul galcevitor?

Daca mai toti fac scenarii - unii deja le au gata scrise!- ma incumet sa fac si eu o prognoza ce se va incheia in coada de peste…
Cine a fost marele galcevitor din ultimele doua decenii se stie, se cunoaste si nu s-a contestat. O intrebare fireasca se pune pentru viitor. Cu osebire pentru cel imediat, ca aici e clou-ul!
PSD-ul strange acum din dinti si acumuleaza naduf. Isi vor primi ministerele, si varii functii centrale si teritoriale. Bun. Dar nu prea. Viitorul mariaj - daca va fi- nu va depasi lunile: aprilie -mai. Iar pentru divort va trebui ca cineva sa inceapa galceava ; pentru a castiga puncte la electorat.

Dupa ipoteza de lucru urmeaza fireasca intrebare: cine va fi al dintai?!

Reversus Stolojan

Nu cu mult in urma desemnarea lui Stolojan ca prim ministru ramasese in umbra.
Era cumva curios. Iarasi T. Basescu sa nu-si tina o promisiune?!( nu explicitata dar de f multi intuita). Dupa cedarea locului de candidat la presedintie in 2004 era de asteptat ca Presedintele sa-i multumeasca lui Stolojan cu un post pe masura, mai ales ca a adus in PD o “bucata” semnificativa din trupul PNL.

Read more

Pagina urmatoare »