Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/pescuitv/public_html/wordpress/wp-includes/cache.php on line 36

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/pescuitv/public_html/wordpress/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/pescuitv/public_html/wordpress/wp-includes/theme.php on line 508
2009 Februarie : …………Vorbe din Vrancea………….

Retragerea din “exploatare”!

Din motive tehnice nu am putut face la timp anuntul cuvenit. Donc, meilleur plus tard que jamais :).

Inca nu am a zice ceva deosebit. Las o vreme ca timpul sa treaca ( de s-a strecurat cumva vreun iz de pleonasm, lasati-l; ase mi-o placut mie expunerea ceasului implacabil) .

Nadajduiesc sa pot tine pasul cu vremurile, asa cum cred ca am facut si pana acum. De nu va fi asa va rog sa ma atentionati. Cu blandete!

Insolenta medicala

In urma cu cateva minute o insolenta cadru medical a zis , referitor la cazurile mortale din nepasarea medicilor, ca nu ar fi decat cateva cazuri izolate.

Ma intreb daca ar fi avut aceeasi parere in cazul in care in situatiile respective s-ar fi aflat mama , fratele, sotul sau copilul sau!

Avanpostul a ramas la ei!

   Euforia care a izbucnit dupa anuntul deciziei dinspre Marea Nordului m-a descumpanit. Nici dupa o zi tot nu am putut sa inteleg acest fenomen.

Faptul ca suprafata Romaniei a crescut cu cca 10 mii kmp si eventual se vor putea exploata niste zacaminte probabile sau chiar posibile nu imi par a fi motive de bucurie. Faptul ca stanca va ramane pe veci in coasta tarii imi da fiori, nu pentru mine ci pentru viitorime.

Desi in Romania consensul este dezavuat, de data aceasta el este pus la loc de mare realizare. NU impartasesc o bucurie meschina, chiar mercantila. Oricum, am pierdut infinit mai mult decat am (oare?!) castigat

PACAT!